Hariraya

Hariraya смотреть последние обновления за сегодня на .

iamNEETA, Najwa Latif, Deanna Hussin & Mimie Haris - Hari Raya (Official Music Video)

13660761
83391
4072
00:04:00
24.07.2013

Muzik video rasmi lagu Hari Raya nyanyian iamNEETA, Najwa Latif, Deanna Hussin dan Mimie Haris. Semoga anda terhibur dan bergembira dihari lebaran ini. Selamat menonton :) Jangan lupa subscribe. Penulis lirik: Patrick Anohada (NAR Publishing) Pencipta lagu: Patrick Anohada (NAR Publishing) Produce : Nar Records Sdn Bhd Production : ProjectGraphy Production Collaboration production : Rio Production Production equipment : Kicapi production Director : Aidil Dulbahri Cinematography : Rifaiee Omar & Rizal Omar Creative Director : Ikhwan Affandi Editor : Ikhwan Affandi BTS videographer : Afiq Akram BTS photographer: Haniff Hazim & Helmi Jebat Wordrobe & makeup : Head2Toe & Izza Seriheza #iamNEETA #NajwaLatif #HariRaya

Takbir Hari Raya Penuh 2011

5234198
34076
00:06:46
11.08.2011

Hari Raya - NEETA, Najwa , Deanna & Mimie Cover By ROHMAN,SUHAILA & ROHAYA I PEKARA MEDIA

39980
742
38
00:04:43
23.05.2020

selamat Hari Raya Semua Maaf Zohir Dan Batin . ขอให้ทุกคนผ่านพ้นวิกฤตโควิด ผ่านพ้นทุกความยากลำบาก สู้ๆกับปัญหาที่พบเจอ แล้วอย่าลืมมีความสุขในวันรายอนะครับ พาใจไปกลับบ้านกันนน! เพื่อเพิ่มอัถรสในการดูรับชมและความเข้าในเนื้อหาซีรีย์ Hari yang tunggu Ep 1 : 🤍 Ep 2 : 🤍 . LAGU HARI RAYA COVER BY #ROHMAN [JERNIH], #SUHAILA [NURFIRZAN] #CHEROHAYA [NURFIRZAN] Lagu Original : 🤍 Youtube PEKARA MEDIA : 🤍 Fanpage PEKARA MEDIA : 🤍 สั่งเสื้อ Dhuha exclusive ได้ที่นี่ : Dhuha exclusive #Shere #Like #PEKARAMEDIA ร่วมสนับสนุนทีมงานให้ผลิตวิดีโอดีๆอีก 7240257449 กรุงเทพ (อับดุลการีม หะมะ) Lirik lagu Hari raya Hari raya genap sudah sebulan berpuasa Hari raya mari ramai-ramai kita gembira Di hari raya kita saling bermaaf-maafan Hari raya mari ramai-ramai jemput ke rumah . Sesudah sebulan kita berpuasa menahan lapar dan juga dahaga Erti puasa memberikan kita nikmat sebenar hari Aidilfitri .. Hari raya genap sudah sebulan berpuasa Hari raya mari ramai-ramai kita gembira Di hari raya kita saling bermaaf-maafan Hari raya mari ramai-ramai jemput ke rumah . Mari balik kampung jumpa ayah ibunda Mari balik kampung kita raikannya . Hari raya genap sudah sebulan berpuasa Hari raya mari ramai-ramai kita gembira Di hari raya kita saling bermaaf-maafan Hari raya mari ramai-ramai jemput ke rumah . Ho

KOLEKSI LAGU HARI RAYA NOSTALGIA - Koleksi Lagu Raya Evergreen Terbaik

4087579
26572
857
01:05:30
10.05.2021

KOLEKSI LAGU HARI RAYA NOSTALGIA - Koleksi Lagu Raya Evergreen Terbaik KOLEKSI LAGU HARI RAYA NOSTALGIA - Koleksi Lagu Raya Evergreen Terbaik KOLEKSI LAGU HARI RAYA NOSTALGIA - Koleksi Lagu Raya Evergreen Terbaik

Hari Raya Haji 2022 - Selamat Hari Raya Haji - Koleksi Lagu Raya Terbaik Sepanjang Zaman

159351
3198
49
02:10:46
03.07.2022

Hari Raya Haji 2022 - Selamat Hari Raya Haji - Koleksi Lagu Raya Terbaik Sepanjang Zaman 🤍 01 . Air Mata Syawal - Siti Nurhaliza 02 . Nazam Lebaran - Siti Nurhaliza 03 . Bila Hari Raya Menjelma - Siti Nurhaliza 04 . Anugerah Aidilfitri - Siti Nurhaliza 05 . Sesuci Lebaran - Siti Nurhaliza 06 . TIbanya Syawal Bahagia - Liza Hanim 07 . Gema Lebaran - Erra Fazira 08 . Suara Takbir - Siti Nurhaliza 09 . Meriah Suasana Hari Raya - Siti Nurhaliza 10 . Mekar Di Hari Raya - Siti Nurhaliza 11 . Aidilfitri Di Alaf Baru - Siti Nurhaliza 12 . Gema Syawal - XPOSE 13 . Manis Manis Lebaran - New Boyz, Sofaz, Lips dan Saidatul Erma 14 . Cahaya Aidilfitri - Handy Black 15 . Selamat Hari Raya Bonda - Natasha 16 . Ku Pohon Doa Di Hari Raya - Liza Hanim 17 . Nikmat Hari Raya - Siti Nurhalizaa,Noraniza Idris,New Boyz,Aqasha 18 . Balik Kampung - The New Boyz 19 . Jom Balik Raya - Zahid, Syuhada, Wani Kayrie, XPOSE, Putera Muhammad, YoYo 20 . Dari Jauh Ku Pohon Maaf - The New Boyz tag: lagu raya lagu raya lama lagu raya siti nurhaliza koleksi lagu raya raya lagu hari raya lagu raya 2022 hari raya selamat hari raya lagu raya aidilfitri suasana hari raya lagu raya 2022 koleksi lagu raya terbaik sepanjang zaman raya song raya raya raya hari raya song lagu raya baru lagu hari raya aidilfitri lagu raya evergreen lagu lagu raya remix lagu raya sedih lagu raya malaysia lagu ramadhan suasana hari raya lagu raya nostalgia aidilfitri laguraya lagi raya lagu raya lama best lagu raya hardstyle lagu lagu raya lagu raya tanpa iklan lagu raya full album lagu raya klasik siti nurhaliza lagu raya selamat hari raya aidilfitri lagu raya terbaik raya lagu lagu raya 90an lagu raya lama-lama lagu raya dulu dulu lagu raya best lagu raya terbaru lagu raya 2020 lagu selamat hari raya lagu raya nostalgia lagu raya terbaik sepanjang zaman lagu raya aidilfitri lagu raye malaysia koleksi lagu raya evergreen terbaik lagu raya 80an dan 90an album lagu raya lagu lagu raya terbaik sepanjang zaman lagu raya playlist koleksi lagu raya siti nurhaliza lagu2 raya koleksi lagu raya nostalgia lagu raya 90an melayu lagu raya best sepanjang zaman lagu raya koleksi lagu raya evergreen terbaik kompilasi lagu raya lagu raya lirik lgu raya lagu hari raya siti nurhaliza lagu raya lagu raya lagu raya baru 2022 lagu2 raya lama lagu raya 90an terbaik lagu raya nostalgia malaysia 80-90an playlist lagu raya lagu lebaran malaysia siti nurhaliza lagu hari raya malaysia lagu. raya koleksi lagu raya 2022 lagu raya 2022 terbaru lagu raya rancak lagu raya siti nordiana lagu raya album lagu raya klasik terbaik lagu hari raya idul fitri malaysia lagu raye ramadhan lagu raya siti nurhaliza full album lagu raya baru 2022 lagu hari raya 2022 aidilfitri nostalgia lagu raya koleksi lagu raya nostalgia terbaik koleksi lagu raya terbaik lagu raya legend lagu raya terbaru 2022 album raya koleksi lagu ramadhan kompilasi lagu raya terbaik lagu raya sepanjang zaman raya raya raya selamat hari raya hari raya aidilfitri lagu raya terbaru 2022 lagu raya meriah lagu raya sudirman lagu ray lagu-lagu raya ramadhan tiba lagu raya ukays lagu raya full laguraya lama lofi raya lagu raya siti raya playlist lagu raya 80an lagu2 hari raya aidilfitri lagu raya terkini lagu raya evergreen tanpa iklan lagu raya m nasir lagu raya 2019 suria fm live lagu raya rock lagu raya suasana hari raya lagu raya aidiladha lagu hari raya lama raya siti nurhaliza lagu raya hits sepanjang zaman iklan raya lagu lebaran idul fitri lagu raya popular lagu-lagu hari raya koleksi lagu raya lama

DOLLA - Raya Raya Raya (Official Music Video)

12347800
138352
110150
00:03:18
30.04.2021

Stream ‘Raya Raya Raya’ on all digital streaming platforms: 🤍 #RayaRayaRaya #DOLLA #UniversalMusicMalaysia DOLLA – Raya Raya Raya (Official Music Video) Powered by: Samsung #GalaxyA 🤍SamsungMalaysia Audio Production Title: Raya Raya Raya Artiste: DOLLA Composer & Lyricist: Ajay Amai, Glow Rush, Nick Ariff, Acap Salim, Somean K-Clique, Mike Chan Publisher: Faithful Music Sdn. Bhd Producer: KalerJ, Mike Chan Executive Producer: Kim Lim and Universal Music Sdn. Bhd. Arranger: KalerJ, Mike Chan Publisher: Faithful Music Sdn. Bhd. Music Video Production Director: Lily Samsuddin DOP: Ghazi Maslan Post Production: Ghzmsn AD: Ezniel Kamal PM: Amirul Nuraiman Cam Operator: Azrulamry Puller: Qayyum Gaffer: Liong Jian Yep Lighting Dept: Cheah Wai Kang, Calvin Cho Chun Kit Art Director: Nurul Fyka Prop Master: Hafiz Nazri Art Department: Danial Ishraq, Ari Illusi, Hafiz Amnie Stylist: Lily Samsuddin Asst. Stylist: Miza Nazlea, Nur Ainah Outfits from: Behati, Khoon Hooi, Hanya Hair Cut and Colour by: Toni & Guy Troika Nails (Angel, Syasya, Tabby) done by: Fabulash MY Hairstylists: V V CHAN, Juno Ko Make-up artists: Suesther C Makeup, Susam Chan Food Sponsors: Sticky Cinns, Poket Doremon KL, AkuSukaKopi, Nasi Ketagih, Satay Kajang 1917 Behind The Scenes: Muna Rahimah, Amzar Follow DOLLA! Instagram: 🤍 Angel 🤍bbyqngel Sabronzo 🤍sabronzo Tabby 🤍tabbybabyyy Syasya 🤍syasya.rzl Follow Universal Music Malaysia! Instagram: 🤍 Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 YouTube: 🤍 Lyrics: (Verse ) [Tabby] Ramadhan mulia berlalu, raya menjelang tiba Sebulan berhari raya buat semua umat manusia [Sab] Tawa riang gembira, sebulan ibadah Kini syawal yang kita rayakan (Chorus) Raya raya raya rayaa [Sab / Tabby] Selamat hari raya [Sab / Tabby / Angie] Kami ucapkan kepada [Sab / Sya / Angie] Satu dunia [Sab / Tabby / Sya] Raya raya raya rayaa [Angie / Tabby / Sya] Selamat hari raya [Angie / Tabby / Sya] Bersalam salaman [Sya / Sab] Bermaaf maafan [Sya / Sab] Sesama insan [All] (Verse 2) [Sya] Yang jauh dah balik pulang, Yang dekat sorak gembira Everybody nak selfie Semua busy raya ootd [Tabby] Salam aidilfitri saudara dan saudari Meraikan syawal indah ini (Chorus) Raya raya raya rayaa, selamat hari raya [Sya / Sab] Kami ucapkan kepada satu dunia [Angie / Tabby] Raya raya raya rayaa, selamat hari raya [Sya / Sab / Angie] Bersalam salaman, bermaaf maafan sesama insan [All] [Angie] OOTD aku itu OMG, Semua baru memang HOT, Everybody on IG double TAP, That lil white Heart on a PIC Dalam dalam sampul please double DOLLA the money (Last Chorus) [All] Raya raya raya rayaa, selamat hari raya Kami ucapkan kepada satu dunia Raya raya raya rayaa, selamat hari raya Bersalam salaman, bermaaf maafan sesama insan Bersalam salaman, bermaaf maafan sesama insan DISCLAIMER: Currently, Universal Music Malaysia thoroughly complies with government regulation. We practice proper disinfection of the studio, shooting venue and necessary equipment. Music video by DOLLA performing Raya Raya Raya. © 2021 Universal Music Sdn Bhd 🤍

Upin & Ipin - Suasana Hari Raya [Sing-Along][HD]

27489594
106840
0
00:04:20
21.07.2014

Lirik : Suasana Hari Raya (Asyiela Putri) Berlalulah sudah ramadan sebulan berpuasa Tiba syawal kita rayakan dengan rasa gembira Anak muda di rantauan semuanya pulang ke desa Ibu dan ayah keriangan bersyukur tak terkira Bertukar senyuman dan salam ziarah-menziarahi Tutur dan kata yang sopan saling memaafi Suasana hari raya walau di mana pun jua Memberikan ketenangan dan mententeramkan jiwa Kuih dan muih beranika macam Makanlah jangan hanya di pandang Ketupat rendang sila nikmati kawan Penat memasak malam ke pagi Wajik dan dodol jangan lupakan Peninggalan nenek zaman berzaman Asyik bersembang pakcik dan makcik Hai duit raya lupa nak di beri Berlalulah sudah ramadan sebulan berpuasa Tiba syawal kita rayakan dengan rasa gembira Anak muda di rantauan semuanya pulang ke desa Ibu dan ayah keriangan bersyukur tak terkira Subscribe to our Youtube channel!! 🤍 Get up to date with our Facebook channels : Facebook: 🤍 Facebook: 🤍 Facebook: 🤍 Follow us everywhere! Twitter : 🤍 Instagram : 🤍 LINE : 🤍UpinIpin Google+ : 🤍 Website ! Les' Copaque: 🤍 Upin & Ipin: 🤍 Pada Zaman Dahulu: 🤍 DaDuDiDo : 🤍 Email Us ! info🤍lescopaque.com

Hari Raya Haji 2022 - Selamat Hari Raya Haji - Koleksi Lagu Raya Terbaik Sepanjang Zaman

243477
4953
70
02:05:44
08.07.2022

Hari Raya Haji 2022 - Selamat Hari Raya Haji - Koleksi Lagu Raya Terbaik Sepanjang Zaman 🤍 01 . Nazam Lebaran - Siti Nurhaliza 02 . Sesuci Lebaran - Siti Nurhaliza 03 . Bila Hari Raya Menjelma - Siti Nurhaliza 04 . Air Mata Syawal - Siti Nurhaliza 05 . Anugerah Aidilfitri - Siti Nurhaliza 06 . Jom Balik Raya - Zahid, Syuhada, Wani Kayrie, XPOSE, Putera Muhammad, YoYo 07 . Cahaya Aidilfitri - Handy Black 08 . Gema Lebaran - Erra Fazira 09 . TIbanya Syawal Bahagia - Liza Hanim 10 . Selamat Hari Raya Bonda - Natasha 11 . Meriah Suasana Hari Raya - Siti Nurhaliza 12 . Nikmat Hari Raya - Siti Nurhalizaa,Noraniza Idris,New Boyz,Aqasha 13 . Suara Takbir - Siti Nurhaliza 14 . Mekar Di Hari Raya - Siti Nurhaliza 15 . Dari Jauh Ku Pohon Maaf - The New Boyz 16 . Balik Kampung - The New Boyz 17 . Gema Syawal - XPOSE 18 . Aidilfitri Di Alaf Baru - Siti Nurhaliza 19 . Manis Manis Lebaran - New Boyz, Sofaz, Lips dan Saidatul Erma 20 . Ku Pohon Doa Di Hari Raya - Liza Hanim 21 . Cahaya Aidilfitri - XPOSE 22 . Sinar Lebaran - Noryn Aziz 23 . Di Pagi Mulia - Liza Hanim 24 . Syawal Di Nanti - The New Boyz 25 . Rinduku Di Hari Raya - Nita 26 . Zapin Aidilfitri - Nurhaida 27 . Halal Bihalal - Noraniza Idris 28 . Senyuman Di Pagi Raya - Qierra,Wani Kayrie dan Yoyo 29 . Di Lebaran Yang Ini - Indah Ruhaila 30 . Miskin Kaya - Firdaus tag: lagu raya lagu raya lama lagu raya siti nurhaliza koleksi lagu raya raya lagu hari raya lagu raya 2022 hari raya selamat hari raya lagu raya aidilfitri suasana hari raya lagu raya 2022 koleksi lagu raya terbaik sepanjang zaman raya song raya raya raya hari raya song lagu raya baru lagu hari raya aidilfitri lagu raya evergreen lagu lagu raya remix lagu raya sedih lagu raya malaysia lagu ramadhan suasana hari raya lagu raya nostalgia aidilfitri laguraya lagi raya lagu raya lama best lagu raya hardstyle lagu lagu raya lagu raya tanpa iklan lagu raya full album lagu raya klasik siti nurhaliza lagu raya selamat hari raya aidilfitri lagu raya terbaik raya lagu lagu raya 90an lagu raya lama-lama lagu raya dulu dulu lagu raya best lagu raya terbaru lagu raya 2020 lagu selamat hari raya lagu raya nostalgia lagu raya terbaik sepanjang zaman lagu raya aidilfitri lagu raye malaysia koleksi lagu raya evergreen terbaik lagu raya 80an dan 90an album lagu raya lagu lagu raya terbaik sepanjang zaman lagu raya playlist koleksi lagu raya siti nurhaliza lagu2 raya koleksi lagu raya nostalgia lagu raya 90an melayu lagu raya best sepanjang zaman lagu raya koleksi lagu raya evergreen terbaik kompilasi lagu raya lagu raya lirik lgu raya lagu hari raya siti nurhaliza lagu raya lagu raya lagu raya baru 2022 lagu2 raya lama lagu raya 90an terbaik lagu raya nostalgia malaysia 80-90an playlist lagu raya lagu lebaran malaysia siti nurhaliza lagu hari raya malaysia lagu. raya koleksi lagu raya 2022 lagu raya 2022 terbaru lagu raya rancak lagu raya siti nordiana lagu raya album lagu raya klasik terbaik lagu hari raya idul fitri malaysia lagu raye ramadhan lagu raya siti nurhaliza full album lagu raya baru 2022 lagu hari raya 2022 aidilfitri nostalgia lagu raya koleksi lagu raya nostalgia terbaik koleksi lagu raya terbaik lagu raya legend lagu raya terbaru 2022 album raya koleksi lagu ramadhan kompilasi lagu raya terbaik lagu raya sepanjang zaman raya raya raya selamat hari raya hari raya aidilfitri lagu raya terbaru 2022 lagu raya meriah lagu raya sudirman lagu ray lagu-lagu raya ramadhan tiba lagu raya ukays lagu raya full laguraya lama lofi raya lagu raya siti raya playlist lagu raya 80an lagu2 hari raya aidilfitri lagu raya terkini lagu raya evergreen tanpa iklan lagu raya m nasir lagu raya 2019 suria fm live lagu raya rock lagu raya suasana hari raya lagu raya aidiladha lagu hari raya lama raya siti nurhaliza lagu raya hits sepanjang zaman iklan raya lagu lebaran idul fitri lagu raya popular lagu-lagu hari raya koleksi lagu raya lama

Suasana Hari Raya (Cover by Daiyan Trisha)

2960010
36230
1775
00:03:22
20.07.2015

Hi loves! I was supposed to upload this cover the night before Eid but due to poor connection at my kampung, I have no choice but to postpone it so here goes! Hope you liked our average but decent cover of the legendary "Suasana Hari Raya" which for me, is a must for every Eid! I wish you all have such an incredibly blissful Raya with your loved ones.. I'd like to thank Raja Nazrin Shah and Raja Nazmin Shah of SOG for helping me record this last minute cover! Talented aren't they? I think they recorded the whole thing in less than an hour. Also, Elmi, who is kind hearted enough to help us shoot a simple video to complement this cover to completion. There won't be any video if it wasn't for this guy! Thanks friends! To finish, I am certainly loving this uploading pattern I've been having, hopefully it continues to be a habit so we can have a video every week! Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin to everyone who's watching this video. I apologize for any mistakes, intentionally or unintentionally, please know that I always mean well to everyone. May god bless you sweethearts. Love, D.

Hari Raya Haji 2022 - Selamat Hari Raya Haji - Koleksi Lagu Raya Terbaik Sepanjang Zaman

247
10
6
03:07:11
30.11.2022

Hari Raya Haji 2022 - Selamat Hari Raya Haji - Koleksi Lagu Raya Terbaik Sepanjang Zaman Hari Raya Haji 2022 - Selamat Hari Raya Haji - Koleksi Lagu Raya Terbaik Sepanjang Zaman Hari Raya Haji 2022 - Selamat Hari Raya Haji - Koleksi Lagu Raya Terbaik Sepanjang Zaman 🤍

Iman Troye - Pejam Celik Hari Raya (Official Music Video)

18564813
203009
12938
00:04:00
09.04.2021

XO House Presents : Iman Troye - Pejam Celik Hari Raya (Official Music Video) Executive Producer = Adib Hamdi Song Producer = Ezra Kong Choreographer = Aus Nasty Dancers = Alis + Marsya + Aus Nasty + Amirul Nasty + Abot Nasty + Naufal PIP Make Up Artist = Mayang Sari + Aina Syafina Stylist = Alia Elena Crew = Hazie Kacak Composer + Lyricist = Ezra Kong + A.Ramlee XO House Social : 🤍 Iman Troye Socials : 🤍 🤍 🤍 #IMANTROYE​ #PEJAMCELIKHARIRAYA 1ST CHORUS Ya hari ya hari raya Ya hari ya hari raya Hari kemenangan kita O Selamat Hari Raya 1ST VERSE Pejam celik pejam celik hari raya dah nak tiba Tiap waktu tiap detik pastinya amat berharga Bersama-sama keluarga tercinta dan juga sanak-saudara Pejam celik pejam celik hari raya sudah tiba Lagu-lagu raya klasik meriahkan suasana Beramah-mesra, berbalas senyuman dan tawa yang tak dipaksa PRE CHORUS Marilah semua kita dendangkan salam lebaran 2ND CHORUS Ya hari ya hari raya Ya hari ya hari raya Hari kemenangan kita O Selamat Hari Raya Ya hari ya hari raya Ya hari ya hari raya Hari yang indah mulia O Selamat Hari Raya Pejam celik oh pejam celik raya sudah tiba wo-oh Pejam celik oh pejam celik raya sudah tiba Sudah tiba Hari Raya Sudah tiba 2ND VERSE Sorong tarik turun naik berputarnya roda zaman Kerna terlanjur bicara, wujudnya perselisihan Bermaaf-maafan sesama insan Suburkan kasih dan sayang Hargailah masa kerna ia kurniaan-Nya PRE CHORUS Marilah semua kita dendangkan salam lebaran 3RD CHORUS Ya hari ya hari raya Ya hari ya hari raya Hari kemenangan kita O Selamat Hari Raya Ya hari ya hari raya Ya hari ya hari raya Hari yang indah mulia O Selamat Hari Raya Pejam celik oh pejam celik raya sudah tiba wo-oh Pejam celik oh pejam celik raya sudah tiba Sudah tiba Hari Raya BRIDGE Yay Selamat hari raya cantik nya baju semua warna warni Iman suka POST CHORUS O Selamat Hari Raya Pejam celik oh pejam celik raya sudah tiba wo-oh Pejam celik oh pejam celik raya sudah tiba Sudah tiba Hari Raya Sudah tiba

Hael Husaini - Bersyukur Seadanya [Official Raya Music Video]

14339695
126976
7892
00:04:10
24.05.2019

#haelhusaini #bersyukurseadanya #Rocketfuelent Download RBT NOW! Maxis Caller Ringtones: Dial *131* 628055# and press CALL/SEND Celcom Call Me Tones: Dial *323* 317072# and press CALL/SEND DiGi Caller Tunes: Dial *233* 1813428# and press CALL/SEND Tajuk : Bersyukur Seadanya Artist : Hael Husaini Lirik : Hael Husaini & Ezra Kong Lagu : Hael Husaini & Ezra Kong Dengarkan di semua aplikasi streaming : 🤍 VERSE1 Wahai Semua insan Takbir berkumandang akhir Ramadhan Bersiap sedia pulang ke desa menyambut raya Wahai semua insan Berjabat tangan bersama semua pinta ampun maaf pada mereka jernihkan sengketa PRECHO Hati gembira berjumpa semua sanak saudara pagi raya Sedih terasa mengenang pada insan yang dulu kini tiada CHORUS Selamat hari raya Selamat hari raya Sambut sederhana biarlah Bersyukur seadanya Selamat hari raya Selamat hari raya Bahagiakan keluarga Bersyukur seadanya VERSE 2 wahai semua insan ingat ingat bila nak berbelanja sedikit tak apa Barpada pada bersyukur nikmatnya PRECHO Hati gembira berjumpa semua sanak saudara pagi raya Sedih terasa mengenang pada insan yang dulu kini tiada CHORUS Selamat hari raya Selamat hari raya Sambut sederhana biarlah Bersyukur seadanya Selamat hari raya Selamat hari raya Bahagiakan keluarga Bersyukur seadanya Selamat hari raya Bersyukur seadanya (Selamat hari raya Bersyukur seadanya) Selamat hari raya Bersyukur seadanya (Selamat hari raya Bersyukur seadanya) CHORUS Selamat hari raya Selamat hari raya Sambut sederhana biarlah Bersyukur seadanya Selamat hari raya Selamat hari raya Bahagiakan keluarga Bersyukur seadanya Bahagiakan keluarga Bersyukur seadanya

Kinship - PUB Hari Raya 2019

1640149
10202
419
00:06:22
30.05.2019

Water is a precious resource that plays a central role in many cultures. For the Malay community, water is synonymous with family ties as described in the Malay proverb ‘Air dicincang tidak akan putus’ (translated as ‘water doesn’t break apart when you chop it’). Inspired by the proverb, PUB has produced our first festive short film, in celebration of Hari Raya. Kinship is as precious as water. Make every drop count. Watch now and share it with your family and friends!

M. Nasir – Satu Hari Di Hari Raya (Official Lyric Video)

6477764
35509
1928
00:03:28
13.05.2020

M. Nasir – Satu Hari Di Hari Raya (Official Lyric Video) Performed By: M.Nasir Album: Sentuhan Hari Raya Composed By: M. Nasir Lyrics By: M. Nasir Satu Hari Di Hari Raya is an evergreen Raya song, fully written and sung by M.Nasir, the legendary music maestro, 26 years ago. Muat turun nada dering ‘Satu Hari Di Hari Raya’! DiGi: Taip *233*0464416# Maxis: Taip *131*468341# Celcom: Taip *323*619845# #MNasir #SatuHariDiHariRaya © 2020 Sony Music Entertainment Malaysia Sdn Bhd All rights reserved. Unauthorised reproduction is a violation of applicable laws.

Koleksi Lagu Raya Nostalgia Popular 2022

1246443
10375
288
00:35:35
06.04.2022

#laguraya #nostalgia #Koleksilagurayaterbaiknostalgia2022 #laguraya #nostalgiaraya #koleksilagurayalamanostalgia #laguraya2022 #KoleksiLaguRaya2022 #popular

Iklan Hari Raya Celcom 2022 - Syukur 1 Syawal

1754317
8327
625
00:05:17
13.04.2022

Tradisi diwarisi kesyukuran diilhami. Saksikan Syukur 1 Syawal yang dibawakan khas untuk anda oleh Celcom, Rangkaian Pilihan No. 1 di Malaysia. #Syukur1Syawal #CelcomRaya2022

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya (Lyrics)

193609
2948
94
00:03:42
12.05.2021

🎧Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya (Lyrics) 🎵Lyrics video for Suasana Hari Raya by Anuar Zain & Ellina 📺Follow Anuar Zain : 👉🤍 👉🤍 👉🤍 👉🤍 👉🤍 📺Follow Ellina : 👉🤍 👉🤍 🎤Lyrics Suasana Hari Raya by Anuar Zain & Ellina Berlalulah sudah Ramadhan sebulan berpuasa Tiba Syawal kita rayakan dengan rasa gembira Anak muda di rantauan semuanya pulang ke desa Ibu dan ayah keriangan bersyukur tak terkira Bertukar senyuman dan salam ziarah-menziarahi Tutur dan kata yang sopan saling memaafi Suasana Hari Raya walau di mana pun jua Memberikan ketenangan dan mententeramkan jiwa Kuih dan muih beranika macam Makanlah jangan hanya dipandang Ketupat rendang sila nikmati Kawan penat memasak malam ke pagi Wajik dan dodol jangan lupakan Peninggalan nenek zaman berzaman Asyik bersembang pakcik dan makcik Hai, duit raya lupa nak diberi Berlalulah sudah Ramadhan sebulan berpuasa Tiba Syawal kita rayakan dengan rasa gembira Anak muda di rantauan semuanya pulang ke desa Ibu dan ayah keriangan bersyukur tak terkira Kuih dan muih beranika macam Makanlah jangan hanya dipandang Ketupat rendang sila nikmati Kawan penat memasak malam ke pagi Wajik dan dodol jangan lupakan Peninggalan nenek zaman berzaman Asyik bersembang pakcik dan makcik Hai, duit raya lupa nak diberi #AnuarZainEllina #SuasanaHariRaya #LyrixLaguz

Hari Raya Haji 2022 - Selamat Hari Raya Haji - Koleksi Lagu Raya Terbaik Sepanjang Zaman

6635
50
12
02:45:41
16.11.2022

Hari Raya Haji 2022 - Selamat Hari Raya Haji - Koleksi Lagu Raya Terbaik Sepanjang Zaman Hari Raya Haji 2022 - Selamat Hari Raya Haji - Koleksi Lagu Raya Terbaik Sepanjang Zaman Hari Raya Haji 2022 - Selamat Hari Raya Haji - Koleksi Lagu Raya Terbaik Sepanjang Zaman 🤍 = tag: lagu raya lagu raya lama lagu raya siti nurhaliza koleksi lagu raya raya lagu hari raya lagu raya 2022 hari raya selamat hari raya lagu raya aidilfitri suasana hari raya lagu raya 2022 koleksi lagu raya terbaik sepanjang zaman raya song raya raya raya hari raya song lagu raya baru lagu hari raya aidilfitri lagu raya evergreen lagu lagu raya remix lagu raya sedih lagu raya malaysia lagu ramadhan suasana hari raya lagu raya nostalgia aidilfitri laguraya lagi raya lagu raya lama best lagu raya hardstyle lagu lagu raya lagu raya tanpa iklan lagu raya full album lagu raya klasik siti nurhaliza lagu raya selamat hari raya aidilfitri lagu raya terbaik raya lagu lagu raya 90an lagu raya lama-lama lagu raya dulu dulu lagu raya best lagu raya terbaru lagu raya 2020 lagu selamat hari raya lagu raya nostalgia lagu raya terbaik sepanjang zaman lagu raya aidilfitri lagu raye malaysia koleksi lagu raya evergreen terbaik lagu raya 80an dan 90an album lagu raya lagu lagu raya terbaik sepanjang zaman lagu raya playlist koleksi lagu raya siti nurhaliza lagu2 raya koleksi lagu raya nostalgia lagu raya 90an melayu lagu raya best sepanjang zaman lagu raya koleksi lagu raya evergreen terbaik kompilasi lagu raya lagu raya lirik lgu raya lagu hari raya siti nurhaliza lagu raya lagu raya lagu raya baru 2022 lagu2 raya lama lagu raya 90an terbaik lagu raya nostalgia malaysia 80-90an playlist lagu raya lagu lebaran malaysia siti nurhaliza lagu hari raya malaysia lagu. raya koleksi lagu raya 2022 lagu raya 2022 terbaru lagu raya rancak lagu raya siti nordiana lagu raya album lagu raya klasik terbaik lagu hari raya idul fitri malaysia lagu raye ramadhan lagu raya siti nurhaliza full album lagu raya baru 2022 lagu hari raya 2022 aidilfitri nostalgia lagu raya koleksi lagu raya nostalgia terbaik koleksi lagu raya terbaik lagu raya legend lagu raya terbaru 2022 album raya koleksi lagu ramadhan kompilasi lagu raya terbaik lagu raya sepanjang zaman raya raya raya selamat hari raya hari raya aidilfitri lagu raya terbaru 2022 lagu raya meriah lagu raya sudirman lagu ray lagu-lagu raya ramadhan tiba lagu raya ukays lagu raya full laguraya lama lofi raya lagu raya siti raya playlist lagu raya 80an lagu2 hari raya aidilfitri lagu raya terkini lagu raya evergreen tanpa iklan lagu raya m nasir lagu raya 2019 suria fm live lagu raya rock lagu raya suasana hari raya lagu raya aidiladha lagu hari raya lama raya siti nurhaliza lagu raya hits sepanjang zaman iklan raya lagu lebaran idul fitri lagu raya popular lagu-lagu hari raya koleksi lagu raya lama

Selamat Hari Raya - Suhainee (Official Music Video)

26543
515
82
00:04:16
28.04.2022

Selamat Hari Raya - Suhainee (Official Music Video) Musik video rasmi lagu selamat Hari Raya nyanyian Suhainee. Semoga anda terhibur dan bergembira dihari lebaran ini. Selamat menonton :) #SuhaiSH #SelamatHariRaya #Pattani Lagu (เพลง) : Selamat Hari Raya Penyanyi (ขับร้องโดย) : Suhainee Lirik (เนื้อเพลง) : Suhainee ทำนอง : Suhainee Musik : Rama Project Studio Video : Abang Buko Location : บ้านไม้ยะรัง Follow me on FB Pages : Versi Indonesia INSTAGRAM : Suhainee9337 Lirik : Di masa bulan Ramadhan ในเดือนรอมฎอน Kita berpuasa dan terawih bersama เราถือศีลอดและละหมาดตะรอเวี๊ยะฮฺพร้อมกัน Sekarang sudah sampai bulan syawal ตอนนี้ถึงเดือนเชาวาลแล้ว Miskin kaya berpakai baju berwarna ไม่ว่าจนหรือรวยทุกคนสวมใส่ชุดที่มีสีสัน Mengungjungi saudara พร้อมกันไปเยี่ยมญาติ Selamat hari raya kami ucapkan สุขสันต์วันรายาพวกเราอวยพร Kepada semua saudaraku แด่พี่น้องทุกคน Selamat hari raya สุขสันต์วันรายา Semoga semua bahagia ขอให้ทุกคนมีความสุข Walau di mana-mana pun jua ไม่ว่าจะอยู่ที่ไหนๆก็เหมือนกัน Di sana ku mendengar ที่นั้นฉันได้ยิน suara takbir mendebar hatiku เสียงตักบีรทำให้หัวใจของฉันสั่น tanda bulan bersinar syawal mulia สัญลักษณ์ของเดือนแห่งแสงสว่างเดือนเชาวาล Kuberharap semoga kita semua ฉันหวังว่าพวกเราทุกคน Saling bermaaf-maafan ต่างมาอัฟให้อภัยซึ่งกันและกัน Selamat hari raya kami ucapkan สุขสันต์วันรายาพวกเราอวยพร Kepada semua saudaraku แด่พี่น้องทุกคน Selamat hari raya สุขสันต์วันรายา Semoga semua bahagia ขอให้ทุกคนมีความสุข Walau di mana-mana pun jua ไม่ว่าจะอยู่ที่ไหนๆก็เหมือนกัน

TERBARU! OPEN HOUSE SULTAN BRUNEI DI ISTANA 🇧🇳 MAJLIS JUNJUNG ZIARAH HARI RAYA AIDILFITRI 2022

181046
1242
88
00:10:57
03.05.2022

KDYMM Paduka Seri Baginda Sultan Haji Hassanal Bolkiah Mu’izzaddin Waddaulah, Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam dan KDYMM Paduka Seri Baginda Raja Isteri Pengiran Anak Hajah Saleha, berkenan berangkat ke Majlis Mengadap dan Junjung Hari Raya Aidilfitri 1443H/2022 bagi Orang-orang Kenamaan serta Diplomat dan VVIP di Istana Nurul Iman. Turut berangkat, DYTM Paduka Seri Pengiran Muda Mahkota Pengiran Muda Haji Al-Muhtadee Billah, Menteri Kanan di Jabatan Perdana Menteri; YTM Paduka Seri Pengiran Anak Isteri Pengiran Anak Sarah; DYTM Paduka Seri Pengiran Muda ‘Abdul Malik dan YAM Pengiran Anak Isteri Pengiran Raabi’atul Adawiyyah serta DYTM Paduka Seri Pengiran Muda ‘Abdul Wakeel beserta ahli kerabat diraja lainnya. - Terima kasih telah menonton, mohon dukung terus channel ini supaya terus berkembang & memberikan manfaat, dgn cara klik SUBSCRIBE, LIKE, COMMENT, & SHARE SEBANYAK2NYA ke teman saudara terdekat kita, semoga menjadi amal jariyah untuk kita semuanya. Jangan lupa nyalakan loncengnya, supaya tdk ketinggalan informasi penting & menarik lainnya. SEMOGA BERMANFAAT Brunei Scholarship Update : 🤍 Email for Business only: ask.erikiqbal.nh🤍gmail.com Follow IG baru kami di: 🤍 #erikiqbal_nh #IstanaBrunei #HariRaya #Aidilfitri2022 #SultanBrunei #OpenHouse #RajaRajaMelayu #IstanaSultanBrunei #JubliEmas #GoldenJubilee #PemimpinNegara #SultanBrunei #AgongMalaysiaKe15 #SultanMuhammadV #SultanKelantanMalaysia #KDYMM #ZiarahMakam #DirajaBrunei #PrinceMateen #PrinceWakeel #KubahMakamDirajaBrunei #RamadanBrunei2022 #Malaysia #Brunei #FasaAwalEndemik #SultanBrunei #PrinceMateen #Dubai #BeautifulDubai #ExpoDubai2020 #AbuDhabi #PrinceMateenDiThailand #KDYMM #RajaAbuDhabi #UAE #RajaThailand #ThailandPM #SultanBruneiMeetingASEAN #PusatDakwahBrunei #BagindaSultan #LawatanTidakBerjadualSultanBrunei #KDYMM #TitahSultanBrunei #PrinceMateen #PrinceWakeel #PrinceMalik #BruneiCrownPrince #PanduC0V1DBrunei2022 #MesyuaratKhasJawatankuasa #TitahKDYMM #BruneiUpdateC0V1D #NewRegulations #TerkiniBrunei2022 #NormaBaharuBrunei #InfoBrunei #BeritaBruneiTerkini #BeritaBruneiTerbaru #BruneiNewNormal2022 #920MejarUdaraPrinceMateen #PrinceWakeel #PrinceMateen #CrownPrincessSarah #BruneiCP2022 #MajlisKhatamAlquran2022 #920MejarUdaraPrinceMateen #HK38FullHD #BeritaBruneiTerbaru #BritaBruneiTerkini #GreenBeretPrinceMateen #BruneiNationalDay2022 #SultanBrunei #KDYMM #SovereignsParade2022 #CrownPrinceOfBrunei #TemenggongJohor #Brunei #Melayu #Malaysia #NegeriJohorMalaysia #AgongMalaysia #PusatLatihanKomandoUK #DYTMPengiranMateen #IstanaBrunei #PerutusanKhasKDYMM #Brunei #BruneiDarussalam #PutraMateen #AbdulMateen #PengiranMateenUlangTahun #titahSultanBrunei#BruneiBebasWabak #TMJ #TMJdanBruneiCrownPrince #TMJdanPrinceMateen​ 🤍erikiqbal_nh #BruneiScholarship 🤍ERIKIQBAL TV

Lagu Raya 2022 - Lagu Raya Aidilfitri Suasana Hari Raya - Koleksi Lagu Raya Terbaik Sepanjang Zaman

8144
55
10
03:05:17
21.11.2022

Lagu Raya 2022 - Lagu Raya Aidilfitri Suasana Hari Raya - Koleksi Lagu Raya Terbaik Sepanjang Zaman Lagu Raya 2022 - Lagu Raya Aidilfitri Suasana Hari Raya - Koleksi Lagu Raya Terbaik Sepanjang Zaman Lagu Raya 2022 - Lagu Raya Aidilfitri Suasana Hari Raya - Koleksi Lagu Raya Terbaik Sepanjang Zaman 🤍 01 . Anugerah Aidilfitri - Siti Nurhaliza 02 . Nazam Lebaran - Siti Nurhaliza 03 . Sesuci Lebaran - Siti Nurhaliza 04 . Bila Hari Raya Menjelma - Siti Nurhaliza 05 . Air Mata Syawal - Siti Nurhaliza 06 . Nikmat Hari Raya - Siti Nurhalizaa,Noraniza Idris,New Boyz,Aqasha 07 . Meriah Suasana Hari Raya - Siti Nurhaliza 08 . Gema Syawal - XPOSE 09 . Jom Balik Raya - Zahid, Syuhada, Wani Kayrie, XPOSE, Putera Muhammad, YoYo 10 . Balik Kampung - The New Boyz 11 . Gema Lebaran - Erra Fazira 12 . Selamat Hari Raya Bonda - Natasha 13 . Cahaya Aidilfitri - Handy Black 14 . Suara Takbir - Siti Nurhaliza 15 . Manis Manis Lebaran - New Boyz, Sofaz, Lips dan Saidatul Erma 16 . Aidilfitri Di Alaf Baru - Siti Nurhaliza 17 . Ku Pohon Doa Di Hari Raya - Liza Hanim 18 . Dari Jauh Ku Pohon Maaf - The New Boyz 19 . Mekar Di Hari Raya - Siti Nurhaliza 20 . TIbanya Syawal Bahagia - Liza Hanim 21 . Sebelum Nafas Terhenti - XPOSE 22 . Suasana Hari Raya - Mazleela 23 . Zapin Aidilfitri - Nurhaida 24 . Di Hari Raya - The New Boyz 25 . Nikmat Hari Lebaran - Saidatul Erma 26 . Sinar Lebaran - Noryn Aziz 27 . Halal Bihalal - Noraniza Idris 28 . Bersederhanalah Di Hari Raya - 2 By 2 29 . Inilah Harinya - Sofaz 30 . Pada Hening Pagi Raya - Liza Hanim 31 . Syahdu Lebaran - Saidatul Erma 32 . Syawal Di Nanti - The New Boyz 33 . Di Lebaran Yang Ini - Indah Ruhaila 34 . Musafir Di Aidilfitri - Aqasha 35 . Bahagia Raya Menjelma - Isma Af 36 . Cahaya Aidilfitri - XPOSE 37 . Bersabarlah Sayang - Anis Suraya 38 . Miskin Kaya - Firdaus 39 . Senyuman Di Pagi Raya - Qierra,Wani Kayrie dan Yoyo 40 . Bersederhanalah - 2 By 2 41 . Masih Ada Yang Sayang - Noraniza Idris 42 . Selamat Hari Raya - The New Boyz 43 . Di Pagi Mulia - Liza Hanim 44 . Selamat Hari Lebaran - Mazleela 45 . Ingatan Di Hari Raya - Sofaz tag: lagu raya lagu raya lama lagu raya siti nurhaliza koleksi lagu raya raya lagu hari raya lagu raya 2022 hari raya selamat hari raya lagu raya aidilfitri suasana hari raya lagu raya 2022 koleksi lagu raya terbaik sepanjang zaman raya song raya raya raya hari raya song lagu raya baru lagu hari raya aidilfitri lagu raya evergreen lagu lagu raya remix lagu raya sedih lagu raya malaysia lagu ramadhan suasana hari raya lagu raya nostalgia aidilfitri laguraya lagi raya lagu raya lama best lagu raya hardstyle lagu lagu raya lagu raya tanpa iklan lagu raya full album lagu raya klasik siti nurhaliza lagu raya selamat hari raya aidilfitri lagu raya terbaik raya lagu lagu raya 90an lagu raya lama-lama lagu raya dulu dulu lagu raya best lagu raya terbaru lagu raya 2020 lagu selamat hari raya lagu raya nostalgia lagu raya terbaik sepanjang zaman lagu raya aidilfitri lagu raye malaysia koleksi lagu raya evergreen terbaik lagu raya 80an dan 90an album lagu raya lagu lagu raya terbaik sepanjang zaman lagu raya playlist koleksi lagu raya siti nurhaliza lagu2 raya koleksi lagu raya nostalgia lagu raya 90an melayu lagu raya best sepanjang zaman lagu raya koleksi lagu raya evergreen terbaik kompilasi lagu raya lagu raya lirik lgu raya lagu hari raya siti nurhaliza lagu raya lagu raya lagu raya baru 2022 lagu2 raya lama lagu raya 90an terbaik lagu raya nostalgia malaysia 80-90an playlist lagu raya lagu lebaran malaysia siti nurhaliza lagu hari raya malaysia lagu. raya koleksi lagu raya 2022 lagu raya 2022 terbaru lagu raya rancak lagu raya siti nordiana lagu raya album lagu raya klasik terbaik lagu hari raya idul fitri malaysia lagu raye ramadhan lagu raya siti nurhaliza full album lagu raya baru 2022 lagu hari raya 2022 aidilfitri nostalgia lagu raya koleksi lagu raya nostalgia terbaik koleksi lagu raya terbaik lagu raya legend lagu raya terbaru 2022 album raya koleksi lagu ramadhan kompilasi lagu raya terbaik lagu raya sepanjang zaman raya raya raya selamat hari raya hari raya aidilfitri lagu raya terbaru 2022 lagu raya meriah lagu raya sudirman lagu ray lagu-lagu raya ramadhan tiba lagu raya ukays lagu raya full laguraya lama lofi raya lagu raya siti raya playlist lagu raya 80an lagu2 hari raya aidilfitri lagu raya terkini lagu raya evergreen tanpa iklan lagu raya m nasir lagu raya 2019 suria fm live lagu raya rock lagu raya suasana hari raya lagu raya aidiladha lagu hari raya lama raya siti nurhaliza lagu raya hits sepanjang zaman iklan raya lagu lebaran idul fitri lagu raya popular lagu-lagu hari raya koleksi lagu raya lama

Suasana Hari Raya | Cover Warisan Feat. Syababuddeen

33141
638
27
00:04:34
28.04.2022

Suasana Hari Raya(Cover) Artis:WARISAN/ Syababuddeen Music Producer : Abuyusuf Almenara Video /Editor: Rustam Sadiyamu Production: Social Fatoni Multi media สถานที่ถ่ายทำ:ชุมชนบ้านบลูกา ต.มายอ อ.มายอ จ.ปัตตานี

SITI NURHALIZA - Full Album Lagu Raya Aidilfitri 2022

1470275
10834
356
00:43:25
14.04.2022

#laguraya #nostalgia #Koleksilagurayaterbaiknostalgia2022 #laguraya #nostalgiaraya #koleksilagurayalamanostalgia #laguraya2022 #KoleksiLaguRaya2022 #popular

Sapi Kurb4n - Selamat Hari Raya Idul Adha 2020/1441 H

10702403
35947
1373
00:04:29
01.08.2020

Sapi Kurb4n - Selamat Hari Raya Idul Adha 2020/1441H Terimaksih telah menonton vidio vidio dari kami jangan lupa like, coment,share & subscribe ya, karna subscribe itu gratis. dan jangan lupa tonton vidio vidio lainya dari channel LERENG DIENG TV 🤍 🤍 🤍 🤍 #djtakbiran #SelamatIdulAdha1441H #2021

Tri Puspa -Spanduk Hari Raya (Official Video Klip Musik)

824375
2373
148
00:04:27
03.02.2021

Tri Puspa -Spanduk Hari Raya (Official Video Klip Musik) klik like dan share jika kalian suka dengan video ini. jangan lupa untuk selalu support saya dengan subscribe channel ini terimakasih judul : Spanduk Hari Raya Cipt : Prana Jaya voc : Tri Puspa Arr : Dek Arta Tri Puspa Fans Page : 🤍 Tri Puspa Instagram : 🤍 #TriPuspa #SpandukHariRaya #ganghan

DISCO HUNTER - Senandung Hari Raya

3061501
34918
1257
00:08:10
15.04.2022

Remix by : DISCO HUNTER Tittle : Dayangku Intan - Senandung Hari Raya Untuk mu Original MV : 🤍 My Socmed : Instagram : 🤍 Telegram : 🤍 Facebook : 🤍 Whatsapp : 🤍 Spotify : 🤍

What is Hari Raya Puasa?

15540
104
00:03:51
22.05.2020

By Teacher Diana

KOLEKSI LAGU RAYA EVERGREEN TERBAIK SEPANJANG ZAMAN

2274689
15533
512
01:09:00
19.04.2021

#SelamatHariRaya #LaguEvergreenRaya #LaguRaya

🌙 Takbir Hari Raya | Eid Takbeer (12 JAM/HOURS NON STOP)

580147
7468
154
11:55:00
02.05.2022

Subscribe 🤍 Sambut hari raya ini dengan bertakbir bermula dari maghrib sehingga pagi sebelum solat Aidilfitri #Aidilfitri #Eid #HariRaya More about Inteam Digital 🤍 🤍 © 2022 | INTEAM RECORDS

Oddbods | BARU | Hari Raya Puasa | Kartun Lucu Untuk Anak-Anak

1643517
13115
00:29:53
27.04.2022

►Berlangganan untuk menonton Episode Oddbods Baru setiap minggu: 🤍 🔥 Untuk Menonton Lebih Banyak Daftar Putar Lucu Oddbods🔥 ►Episode Baru: 🤍 ►Episode Lengkap: 🤍 ►Mainan Oddbods dan lainnya tersedia di Amazon ➤ 🤍 Kartun lucu ini menampilkan 7 teman berbulu ketika mereka tertawa dan belajar melalui kehidupan sehari-hari. Salah satu kartun terlucu untuk anak-anak; kamu akan tertawa terbahak-bahak! 7 warna ODDBODS: Newt - pink - perhatian dan manis Jeff - ungu - suka bebersih dan rapi Pogo - biru - senang bercanda, suka bermain trik Fuse - merah - berotot dan berkemauan kuat Zee - hijau - suka makan dan tidur Slick - oranye - kucing keren, suka pesta Bubbles - kuning - pintar, suka sains dan penemuan #oddbods #oddbodsbahasa #oddbodsepisodelengkap #kartunoddbods #filmkartunoddbods #episodebaru #episodebaruoddbods #kartunanak #anakanak #laguanakanak #filmanakanak #cartoonforkids #kartunanakindonesia

Lagu Raya 2022 - Lagu Raya Aidilfitri Suasana Hari Raya - Koleksi Lagu Raya Terbaik Sepanjang Zaman

887872
25729
144
02:08:07
20.04.2022

Lagu Raya 2022 - Lagu Raya Aidilfitri Suasana Hari Raya - Koleksi Lagu Raya Terbaik Sepanjang Zaman 00:00:00 01.Sesuci Lebaran - Siti Nurhaliza 00:03:59 02.Balik Kampung - The New Boyz 00:08:30 03.Air Mata Syawal - Siti Nurhaliza 00:13:33 04.Gema Lebaran - Erra Fazira 00:17:45 05.Anugerah Aidilfitri - Siti Nurhaliza 00:21:37 06.Meriah Suasana Hari Raya - Siti Nurhaliza 00:26:26 07.Bila Hari Raya Menjelma - Siti Nurhaliza 00:31:09 08.TIbanya Syawal Bahagia - Liza Hanim 00:35:53 09.Nikmat Hari Raya - Siti Nurhalizaa,Noraniza Idris,New Boyz,Aqasha 00:39:50 10.Aidilfitri Di Alaf Baru - Siti Nurhaliza 00:44:09 11.Dari Jauh Ku Pohon Maaf - The New Boyz 00:47:58 12.Nazam Lebaran - Siti Nurhaliza 00:53:37 13.Selamat Hari Raya Bonda - Natasha 00:57:31 14.Cahaya Aidilfitri - Handy Black 01:01:25 15.Jom Balik Raya - Zahid, Syuhada, Wani Kayrie, XPOSE, Putera Muhammad, YoYo 01:04:54 16.Gema Syawal - XPOSE 01:08:24 17.Ku Pohon Doa Di Hari Raya - Liza Hanim 01:12:30 18.Suara Takbir - Siti Nurhaliza 01:15:13 19.Bersabarlah Sayang - Anis Suraya 01:18:32 20.Bersederhanalah - 2 By 2 01:23:03 21.Bersederhanalah Di Hari Raya - 2 By 2 01:27:34 22.Cahaya Aidilfitri - XPOSE 01:32:06 23.Bahagia Raya Menjelma - Isma Af 01:36:01 24.Di Lebaran Yang Ini - Indah Ruhaila 01:41:14 25.Di Hari Raya - The New Boyz 01:45:50 26.Di Pagi Mulia - Liza Hanim 01:49:53 27.Halal Bihalal - Noraniza Idris 01:53:40 28.Hari Yang Mulia Hari Bahagia - Lips 01:58:05 29.Inilah Harinya - Sofaz 02:01:50 30.Ingatan Di Hari Raya - Sofaz tag: lagu raya lagu raya lama lagu raya siti nurhaliza koleksi lagu raya raya lagu hari raya lagu raya 2022 hari raya selamat hari raya lagu raya aidilfitri suasana hari raya lagu raya 2022 koleksi lagu raya terbaik sepanjang zaman raya song raya raya raya hari raya song lagu raya baru lagu hari raya aidilfitri lagu raya evergreen lagu lagu raya remix lagu raya sedih lagu raya malaysia lagu ramadhan suasana hari raya lagu raya nostalgia aidilfitri laguraya lagi raya lagu raya lama best lagu raya hardstyle lagu lagu raya lagu raya tanpa iklan lagu raya full album lagu raya klasik siti nurhaliza lagu raya selamat hari raya aidilfitri lagu raya terbaik raya lagu lagu raya 90an lagu raya lama-lama lagu raya dulu dulu lagu raya best lagu raya terbaru lagu raya 2020 lagu selamat hari raya lagu raya nostalgia lagu raya terbaik sepanjang zaman lagu raya aidilfitri lagu raye malaysia koleksi lagu raya evergreen terbaik lagu raya 80an dan 90an album lagu raya lagu lagu raya terbaik sepanjang zaman lagu raya playlist koleksi lagu raya siti nurhaliza lagu2 raya koleksi lagu raya nostalgia lagu raya 90an melayu lagu raya best sepanjang zaman lagu raya koleksi lagu raya evergreen terbaik kompilasi lagu raya lagu raya lirik lgu raya lagu hari raya siti nurhaliza lagu raya lagu raya lagu raya baru 2022 lagu2 raya lama lagu raya 90an terbaik lagu raya nostalgia malaysia 80-90an playlist lagu raya lagu lebaran malaysia siti nurhaliza lagu hari raya malaysia lagu. raya koleksi lagu raya 2022 lagu raya 2022 terbaru lagu raya rancak lagu raya siti nordiana lagu raya album lagu raya klasik terbaik lagu hari raya idul fitri malaysia lagu raye ramadhan lagu raya siti nurhaliza full album lagu raya baru 2022 lagu hari raya 2022 aidilfitri nostalgia lagu raya koleksi lagu raya nostalgia terbaik koleksi lagu raya terbaik lagu raya legend lagu raya terbaru 2022 album raya koleksi lagu ramadhan kompilasi lagu raya terbaik lagu raya sepanjang zaman raya raya raya selamat hari raya hari raya aidilfitri lagu raya terbaru 2022 lagu raya meriah lagu raya sudirman lagu ray lagu-lagu raya ramadhan tiba lagu raya ukays lagu raya full laguraya lama lofi raya lagu raya siti raya playlist lagu raya 80an lagu2 hari raya aidilfitri lagu raya terkini lagu raya evergreen tanpa iklan lagu raya m nasir lagu raya 2019 suria fm live lagu raya rock lagu raya suasana hari raya lagu raya aidiladha lagu hari raya lama raya siti nurhaliza lagu raya hits sepanjang zaman iklan raya lagu lebaran idul fitri lagu raya popular lagu-lagu hari raya koleksi lagu raya lama

Floor 88 - Kemaafan Di Hari Raya (Official Music Video)

10396962
73608
2688
00:05:43
28.05.2018

Dengan sepuluh jari di pohon kemaafan, Floor 88 muncul dengan lagu raya mereka 'Kemaafan Di Hari Raya'. Kemaafan Di Hari Raya Floor 88 Composer : Zai Hamzah Lyricist : Zai Hamzah Arrangement : Harry Khalifah Published By: Rusa Marketing Sdn Bhd MUSICIAN AYIE-VOCALIST AKRAM-DRUMMER FALIQUE-BASSIST AMIR-GUITARIST ACHOI-GUITARIST ERIC-KEYBOARDIST AYIE- BACKING VOCAL AKRAM-BACKING VOCAL FALIQUE-BACKING VOCAL AMIR-BACKING VOCAL ACHOI-BACKING VOCAL ERIC-BACKING VOCAL Sponsor : Warong Che Senah, Kampung Baru, Kuala Lumpur Talent : Adam Chong, Nesa Idrus, Paan Drummer, Alif Jamil, Bratt Bob, Luqman Hakim Production Asst. : Luqman Hakim Make Up Artist : Adam Chong Camera Work : Alif Jamil, Akmal Hakeem Harris Editor: Akmal Hakeem Harris MV Producer : Bratt Bob Director : Akmal Hakeem Harris, Eric Fuzi Floor 88 - Kemaafan Di Hari Raya (Chorus) Maxis CRT : Dail *131*597235# and press CALL Digi Caller Tunes : Dail *233*1341871# and press CALL Celcom CMT :Dail *323*306221# and press CALL UMobile Caller Ringtone :SMS CRM 7757653 to 28383 Floor 88 - Kemaafan Di Hari Raya (Pre-Chorus) Maxis CRT : Dail *131*597234# and press CALL Digi Caller Tunes : Dail *233*1341870# and press CALL Celcom CMT :Dail *323*306220# and press CALL UMobile Caller Ringtone :SMS CRM 7757652 to 28383 Floor 88 - Kemaafan Di Hari Raya (Bridge) Maxis CRT : Dail *131*597233# and press CALL Digi Caller Tunes : Dail *233*1341869# and press CALL Celcom CMT :Dail *323*306219# and press CALL UMobile Caller Ringtone :SMS CRM 7757651 to 28383 For show booking and promotion : +010-2315388 / +010-9363588 - Follow US !!! Youtube: 🤍 Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Instagram : 🤍 For show booking and promotion : +010-2315388 / +010-9363588 Subscribe to our YouTube channel: 🤍 © 2017 | RUSA MARKETING SDN. BHD. | All Right Reserved

GELABAH TIBA TIBA ESOK RAYA ! 😱 - HARI RAYA VLOG 2022

519307
16703
312
00:35:56
21.05.2022

Selamat hari raya semua ! kalini best sikit dapat blaik kampung beraya walaupun raya gelabah macam tiba tiba esok raya tapi tetap enjoy dapat masak sama sama, terima kasih sebab tengok vlog raya saya, harap korang enjoy and like okie ❤️ #Azfarheri jangan lupa follow my social media 😘 AZFARHERI CANDLE : 🤍 instagram : 🤍 twitter : 🤍

Hari Raya Haji 2022 - Selamat Hari Raya Haji - Koleksi Lagu Raya Terbaik Sepanjang Zaman

423
13
4
03:06:31
23.11.2022

Hari Raya Haji 2022 - Selamat Hari Raya Haji - Koleksi Lagu Raya Terbaik Sepanjang Zaman Hari Raya Haji 2022 - Selamat Hari Raya Haji - Koleksi Lagu Raya Terbaik Sepanjang Zaman Hari Raya Haji 2022 - Selamat Hari Raya Haji - Koleksi Lagu Raya Terbaik Sepanjang Zaman 🤍 = 01 . Sesuci Lebaran - Siti Nurhaliza 02 . Bila Hari Raya Menjelma - Siti Nurhaliza 03 . Anugerah Aidilfitri - Siti Nurhaliza 04 . Air Mata Syawal - Siti Nurhaliza 05 . Nazam Lebaran - Siti Nurhaliza 06 . Manis Manis Lebaran - New Boyz, Sofaz, Lips dan Saidatul Erma 07 . Aidilfitri Di Alaf Baru - Siti Nurhaliza 08 . Gema Lebaran - Erra Fazira 09 . Meriah Suasana Hari Raya - Siti Nurhaliza 10 . TIbanya Syawal Bahagia - Liza Hanim 11 . Balik Kampung - The New Boyz 12 . Mekar Di Hari Raya - Siti Nurhaliza 13 . Suara Takbir - Siti Nurhaliza 14 . Ku Pohon Doa Di Hari Raya - Liza Hanim 15 . Nikmat Hari Raya - Siti Nurhalizaa,Noraniza Idris,New Boyz,Aqasha 16 . Selamat Hari Raya Bonda - Natasha 17 . Jom Balik Raya - Zahid, Syuhada, Wani Kayrie, XPOSE, Putera Muhammad, YoYo 18 . Gema Syawal - XPOSE 19 . Cahaya Aidilfitri - Handy Black 20 . Dari Jauh Ku Pohon Maaf - The New Boyz 21 . Nikmat Hari Lebaran - Saidatul Erma 22 . Bersabarlah Sayang - Anis Suraya 23 . Suasana Hari Raya - Mazleela 24 . Zapin Aidilfitri - Nurhaida 25 . Cahaya Aidilfitri - XPOSE 26 . Di Lebaran Yang Ini - Indah Ruhaila 27 . Rinduku Di Hari Raya - Nita 28 . Selamat Hari Lebaran - Mazleela 29 . Musafir Di Aidilfitri - Aqasha 30 . Di Pagi Mulia - Liza Hanim 31 . Pada Hening Pagi Raya - Liza Hanim 32 . Sinar Lebaran - Noryn Aziz 33 . Bersederhanalah - 2 By 2 34 . Senyuman Di Pagi Raya - Qierra,Wani Kayrie dan Yoyo 35 . Hari Yang Mulia Hari Bahagia - Lips 36 . Miskin Kaya - Firdaus 37 . Syawal Di Nanti - The New Boyz 38 . Masih Ada Yang Sayang - Noraniza Idris 39 . Ingatan Di Hari Raya - Sofaz 40 . Bersederhanalah Di Hari Raya - 2 By 2 41 . Bahagia Raya Menjelma - Isma Af 42 . Inilah Harinya - Sofaz 43 . Di Hari Raya - The New Boyz 44 . Halal Bihalal - Noraniza Idris 45 . Syahdu Lebaran - Saidatul Erma

Sharifah Aini - Selamat Hari Raya

2259493
10940
1441
00:02:26
14.05.2016

Sharifah Aini - Selamat Hari Raya

Hari Raya Saraswati Di Belgia 2022

107
7
6
00:08:13
23.10.2022

Merayakan hari raya Saraswati di pura Agung Bhuana België 2022

Senandung Hari Raya Untukmu - Dato’ Sri Siti Nurhaliza & Aliff Aziz

1708374
9925
786
00:03:25
26.04.2022

SENANDUNG HARI RAYA UNTUKMU, dendangan bersama Dato’ Sri Siti Nurhaliza & Aliff Aziz. Hayati mesej yang cuba kami sampaikan dalam video ini. Kongsikan juga dengan keluarga dan sahabat handai tentang #wifikencang. Dengan visi 'Satu Rumah Satu Internet', kami berharap lebih banyak isi rumah dapat dihubungkan ke atas talian pada lebaran kali ini. Maklumat lanjut mengenai Pek Jimat Kencang RM129 hubungi 0374813000 atau layari astrofibre.com.my Tajuk Lagu: Senandung Hari Raya Untukmu Dinyanyikan semula oleh: Dato’ Sri Siti Nurhaliza & Aliff Aziz Penulis Lagu: Syed Mohd Amin Syed Hashim / Mohd Fauzi Darus Penerbit Asal (OP): Warner Chappell Music (Malaysia) Sdn Bhd Diterbitkan semula oleh Astro Fibre, sempena kempen Pek Jimat Kencang RM129 pada April 2022.

DOLLA - Bersama Di Hari Raya (Cenderawasih) | Mega Raya Ria 2022

100428
916
96
00:02:49
07.05.2022

Follow DOLLA! Instagram: 🤍 Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 DOLLA Members Angel: 🤍 Sabronzo: 🤍 Syasya: 🤍 Tabby: 🤍 Artist Management: Universal Music Sdn Bhd Hi iDollas 👋🏼 iDolla Official kini sudah tersedia di semua digital platform! Linktree: 🤍 Youtube 🤍 Tiktok 🤍 Instagram 🤍 Twitter 🤍 Don't forget to like, subscribe and leave a comment. Stay tuned for more contents coming soon!

Seringgit - A Hari Raya Film

810858
14414
864
00:06:43
26.05.2019

Over the years Atuk has always been giving RM1 in his duit raya, but Hariz soon learns, that is not the only thing Atuk has been giving throughout the years. #iklanraya2019 #seringgit Executive Producers: Jin Lim: 🤍 Michelle Ng: 🤍 Directed By: Ryan Yee: 🤍 Written By: Jin Lim, Ryan Yee, Daniel Mok and Ariff Starring: Izzat Mushtaq: 🤍 Megat Shamsuddin as Atuk Noor Shaida as Nenek Muhammad Harris as young Hariz For Business And Production Enquiries: contact🤍jinnyboytv.com FOLLOW THE JTV TEAM Michelle Ng: 🤍 Irwin Oon: 🤍 Dixon Koay: 🤍 Ryan Yee: 🤍 Quan Wong: 🤍 Syafiq Azmi: 🤍 LIKE US ON FACEBOOK 🤍 FOLLOW US ON INSTAGRAM Official Instagram: 🤍 WEBSITE 🤍

Hari Raya Haji 2022 - Selamat Hari Raya Haji - Koleksi Lagu Raya Terbaik Sepanjang Zaman

35611
956
11
02:07:10
05.07.2022

Hari Raya Haji 2022 - Selamat Hari Raya Haji - Koleksi Lagu Raya Terbaik Sepanjang Zaman 🤍 01 . Bila Hari Raya Menjelma - Siti Nurhaliza 02 . Anugerah Aidilfitri - Siti Nurhaliza 03 . Air Mata Syawal - Siti Nurhaliza 04 . Sesuci Lebaran - Siti Nurhaliza 05 . Nazam Lebaran - Siti Nurhaliza 06 . Selamat Hari Raya Bonda - Natasha 07 . Dari Jauh Ku Pohon Maaf - The New Boyz 08 . Suara Takbir - Siti Nurhaliza 09 . Mekar Di Hari Raya - Siti Nurhaliza 10 . Ku Pohon Doa Di Hari Raya - Liza Hanim 11 . Jom Balik Raya - Zahid, Syuhada, Wani Kayrie, XPOSE, Putera Muhammad, YoYo 12 . Nikmat Hari Raya - Siti Nurhalizaa,Noraniza Idris,New Boyz,Aqasha 13 . Gema Syawal - XPOSE 14 . Aidilfitri Di Alaf Baru - Siti Nurhaliza 15 . TIbanya Syawal Bahagia - Liza Hanim 16 . Manis Manis Lebaran - New Boyz, Sofaz, Lips dan Saidatul Erma 17 . Balik Kampung - The New Boyz 18 . Cahaya Aidilfitri - Handy Black 19 . Meriah Suasana Hari Raya - Siti Nurhaliza 20 . Gema Lebaran - Erra Fazira 21 . Ingatan Di Hari Raya - Sofaz 22 . Musafir Di Aidilfitri - Aqasha 23 . Di Lebaran Yang Ini - Indah Ruhaila 24 . Nikmat Hari Lebaran - Saidatul Erma 25 . Pada Hening Pagi Raya - Liza Hanim 26 . Miskin Kaya - Firdaus 27 . Zapin Aidilfitri - Nurhaida 28 . Syahdu Lebaran - Saidatul Erma 29 . Bersederhanalah Di Hari Raya - 2 By 2 30 . Bersabarlah Sayang - Anis Suraya tag: lagu raya lagu raya lama lagu raya siti nurhaliza koleksi lagu raya raya lagu hari raya lagu raya 2022 hari raya selamat hari raya lagu raya aidilfitri suasana hari raya lagu raya 2022 koleksi lagu raya terbaik sepanjang zaman raya song raya raya raya hari raya song lagu raya baru lagu hari raya aidilfitri lagu raya evergreen lagu lagu raya remix lagu raya sedih lagu raya malaysia lagu ramadhan suasana hari raya lagu raya nostalgia aidilfitri laguraya lagi raya lagu raya lama best lagu raya hardstyle lagu lagu raya lagu raya tanpa iklan lagu raya full album lagu raya klasik siti nurhaliza lagu raya selamat hari raya aidilfitri lagu raya terbaik raya lagu lagu raya 90an lagu raya lama-lama lagu raya dulu dulu lagu raya best lagu raya terbaru lagu raya 2020 lagu selamat hari raya lagu raya nostalgia lagu raya terbaik sepanjang zaman lagu raya aidilfitri lagu raye malaysia koleksi lagu raya evergreen terbaik lagu raya 80an dan 90an album lagu raya lagu lagu raya terbaik sepanjang zaman lagu raya playlist koleksi lagu raya siti nurhaliza lagu2 raya koleksi lagu raya nostalgia lagu raya 90an melayu lagu raya best sepanjang zaman lagu raya koleksi lagu raya evergreen terbaik kompilasi lagu raya lagu raya lirik lgu raya lagu hari raya siti nurhaliza lagu raya lagu raya lagu raya baru 2022 lagu2 raya lama lagu raya 90an terbaik lagu raya nostalgia malaysia 80-90an playlist lagu raya lagu lebaran malaysia siti nurhaliza lagu hari raya malaysia lagu. raya koleksi lagu raya 2022 lagu raya 2022 terbaru lagu raya rancak lagu raya siti nordiana lagu raya album lagu raya klasik terbaik lagu hari raya idul fitri malaysia lagu raye ramadhan lagu raya siti nurhaliza full album lagu raya baru 2022 lagu hari raya 2022 aidilfitri nostalgia lagu raya koleksi lagu raya nostalgia terbaik koleksi lagu raya terbaik lagu raya legend lagu raya terbaru 2022 album raya koleksi lagu ramadhan kompilasi lagu raya terbaik lagu raya sepanjang zaman raya raya raya selamat hari raya hari raya aidilfitri lagu raya terbaru 2022 lagu raya meriah lagu raya sudirman lagu ray lagu-lagu raya ramadhan tiba lagu raya ukays lagu raya full laguraya lama lofi raya lagu raya siti raya playlist lagu raya 80an lagu2 hari raya aidilfitri lagu raya terkini lagu raya evergreen tanpa iklan lagu raya m nasir lagu raya 2019 suria fm live lagu raya rock lagu raya suasana hari raya lagu raya aidiladha lagu hari raya lama raya siti nurhaliza lagu raya hits sepanjang zaman iklan raya lagu lebaran idul fitri lagu raya popular lagu-lagu hari raya koleksi lagu raya lama

Назад
Что ищут прямо сейчас на
hariraya air hockey Boss Killer ark каркинос msc new mods valheim copper vein Как сделать аватарку в стиле ангела нимзес baul folk вязаные тигрята крючком страшилки kipo pod не загружается windows Sharmandalar чат гитара 미국고딩 anomaly хип зубр yankow RP полиция Ирина Лубковская pesulap merah ular