Amirul alif channel

Amirul alif channel смотреть последние обновления за сегодня на .

#EP631 Kembali Semula ke Spot Lama - casting ikan haruan

6392
550
43
00:22:46
17.08.2022

assalamualaikum orait geng kalini kita p mengelau lagi..ada satu spot lama yg kami dh tak pi utk dicuba try..jom layan dulu enjoyyy geng 😁✌️

#EP630 Tahan Tangkul/bento Ketam

14140
888
68
00:24:16
17.08.2022

assalamualaikum orait geng kalini kita nk menangkoi ketam pulak..rasa mcm dh lama xmkn ketam..jom layan dulu enjoyyy geng 😁🤲

#EP629 Belut Oh Belut - tahan bubu belut di 2 spot berlainan

8266
658
51
00:20:14
15.08.2022

assalamualaikum orait geng kalini kita p membubu belut lagi..kita try dekat 2 spot lain2..jom tengok hasilnya.. enjoyyy geng 😁✌️

#EP628 Apa Nak Buat Pagi Ni? - mancing ikan di kampung

12674
692
86
00:23:31
14.08.2022

assalamualaikum orait geng kalini kita nk p mengai lagi..luangkan masa lapang yg ada selain melayan hobi ..jom ikut kami enjoyyy geng 😁✌️

#EP627 Gasak Haruan Lorong Mesin Padi - casting haruan/gabus/snakehead

10941
682
47
00:17:52
13.08.2022

assalamualaikum orait geng kalini kita mengelau atau casting lagi..spot mcm sblom ni jgk lorong2 mesin padi dlm petak2 bendang..jom layan dulu enjoyyy geng 😁✌️

#EP572 Tahan Rawai Sembilang dan Pasang Awning Rumah - video 2 dalam 1

14415
865
47
00:23:44
12.06.2022

assalamualaikum orait geng video kalini special sikit sbb ada 2 aktiviti yg aku tunjuk dlm ni..nk terang pnjg2 pun semua dh ada dlm video..jadi hmpa layan dulu lah... enjoyyy geng 😁✌️

#EP585 Port Gelama Pulau Sayak - mancing santai part seterusnya

20999
1053
84
00:26:18
26.06.2022

assalamualaikum orait geng skali lagi kami beraktiviti di pulau sayak ketika hujung mngu..jom layan aktiviti kami enjoyyy geng 😁✌️

#EP118 Angkat Pukat dan Menimba - kubu pintu air

29676
1221
272
00:21:00
12.03.2021

assalamualaikum hai geng..harini video kami p cek pukat yg tahan haritu paihtu keesokan harinya kami menimba dekat satu port ni yg kami gelar 'kubu' 😂..sebab dulu masa aku kecik2 pintu air ni aku jadikan kubu utk main perang2 dgn kwn2..jum tgk ikan apa kami dpt enjoyyy geng 😁✌️

#EP548 Misi Haruan 500g part 2 - casting haruan di spot idaman

18384
926
64
00:22:34
16.05.2022

assalamualaikum orait kalini kita p mengelau lagi geng..dlm misi 500g keatas yg masih tergendala kita cuba mencari spot2 keliling kampung..berjaya atau tak jum kita layan dulu... enjoyyy geng 😁✌️ sebarang pertanyaan 🤍

#EP624 Nikmatnya Makan Belut Goreng - tahan bubu belut

9376
667
47
00:18:57
09.08.2022

assalamualaikum ok geng kalini kita membb lg ya..mcm biasa target belut2 sawah..jom layan dulu enjoyy geng 😁✌️

#EP623 Rezeki Casting dan Menaut Haruan dalam Bendang

14439
868
61
00:26:28
08.08.2022

assalamualaikum orait geng kalini kita nk tahan taut lagi dan dlm masa sama kita try mengelau haruan skali lah..jom layan dulu enjoyyy geng 😁✌️

#EP547 Asal Sedap Mata Memandang - cat cover enjin ex5 high power - 2k06 2k01

10555
687
51
00:24:25
15.05.2022

assalamualaikum orait geng harini kita buat video lain sikit.. kita nk tukar minyak hitam moto tp alang2 tu kita cat skali lah cover enjin yg dh kusam tu..jum layan dulu enjoyyy geng 😁✌️ sebarang pertanyaan 🤍

#EP596 Haruan Saiz Idaman - tahan taut haruan

17130
876
51
00:21:33
08.07.2022

assalamualaikum orait geng kalini kita nak repeat lagi tahan taut haruan..spot kalini lain sikit dari sblom ni..'awan bersisik membawa tanda'...jom layan dulu enjoyyy geng 😁✌️

#EP584 Cara Lama Tangkap Ikan Laga - hobi orang kampung

142021
2473
161
00:26:26
24.06.2022

assalamualaikum orait geng dlm video kalini kami nk berkongsi pengalaman semasa zmn kanak2 dahulu iaitu menangkap ikan laga menggunakan tin susu..nak tau mcm mana caranya..jom layan dulu enjoyyy geng 😁✌️

#EP326 Tangkap Ayam Cara Tradisional dan Terus Proses

22719
1295
316
00:23:31
29.09.2021

assalamualaikum geng harini video santai2 ja..kita p meracik ayam lagi..kalini target kita ayam abah iman yg suka tdoq atas wayar elektrik..jum layan dulu enjoyyy geng 😁✌️

#EP618 Tahan Pukat Tepi Bukit

13784
843
63
00:20:57
03.08.2022

assalamualaikum ok geng kalini kita nk memukat ikan lagi..try cari spot baru yg berpotensi..jom layan dulu enjoyyy geng 😁🌹 Sebarang pertanyaan 🤍

#EP534 Eh Dah Raya ka? - hari terakhir berpuasa dan menyambut hari raya Aidilfitri

20050
1113
92
00:18:08
02.05.2022

assalamualaikum pertama sekali kami nk mengucapkan SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN kepada semua penonton2 channel ni..harp hmpa semua berada dlm keadaan sihat sejahtera, dipermudahkan segala urusan dan sentiasa di dlm Rahmat dan Kasih Sayang Allah S.W.T ok geng dlm video kalini mengisahkan aktiviti berbuka puasa ataupun beriftar bersama - sama team AAC..dan pada keesokannya hari raya telah menjelang jadi kita pun apa lagi beraya lahh..haha jum layan dulu geng enjoyyy geng 😁✌️

#EP613 Strike Bertubi-tubi! - mancing ikan puyu dan macam-macam ikan

20854
986
91
00:21:47
28.07.2022

assalamualaikum ok geng skali lagi kita nk repeat mengai ikan puyu kat spot sama dgn sblom ni..memang rancak geng..hampa try layan dulu enjoyyy geng 😁✌️ Sebarang pertanyaan 🤍

#EP607 Disini Sarangnya Ikan! - tahan pukat dan menjala di tali air

18903
1007
174
00:20:52
20.07.2022

assalamualaikum orait geng kalini kita nak p memukat dan menjala dekat spot ikan bulan..jom layan dulu enjoyyy geng 😁✌️ Sebarang pertanyaan 🤍

#EP621 Musim Mengelau dah Tiba - casting ikan haruan dalam lorong mesin padi

12668
718
106
00:15:53
06.08.2022

assalamualaikum orait geng kalini kita nk p menngelau lagi..target kita ikan dekat spot bendang yg telah di ambil padinya..ada ka ikan dlm tu? nak tau ada ka dak jom layan dulu enjoyyy geng 😁✌️ set yg digunakan rod - okuma nemesis 6 kaki 6-12 reel - daiwa pr 100l mainline - exp emo8 15lb leader - seahawk noro 20lb lure - softfrog AAC toyol pala hitam Link wasap Sebarang pertanyaan 🤍

#EP273 Cabaran Mengai Puyu - santai tepi rumah

59935
1976
303
00:25:03
11.08.2021

assalamualaikum video kalini saja2 buat ja..semoga terhibur enjoyyy geng 😁✌️

#EP543 Sampai Patah Taut Aku - rezeki menaut haruan

32935
1399
179
00:27:23
11.05.2022

assalamualaikum dan selamat sejahtera.. orait geng kalini kita nk menaut haruan pulak..rasa mcm dh lama tak taut menaut ni jadila kalini kita test tengok mcm mana p dia..jum layan dulu enjoyyy geng 😁✌️ sebarang pertanyaan 🤍

#EP615 Dia Mai Dah - bodong gelama di jambatan Pulau Pinang

14899
717
55
00:25:32
31.07.2022

assalamualaikum ok geng skali lagi trip ke jambatan Pulau Pinang..kalini aku bersama paklong mencuba nasib di tiang 23..jom layan dulu enjoyyy geng 😁✌️

#EP360 Menjala Ikan di Tali Air - rezeki petang

51826
1949
358
00:24:06
02.11.2021

assalamualaikum ok geng kalini kita nk p menjala pulak.. harap2 ada hasil lah 🤭 jum layan dulu... enjoyyy geng 😁✌️

#EP610 Tahan Pukat Ikan Darat

14347
964
164
00:25:48
25.07.2022

assalamualaikum orait geng kalini kita p memukat ikan lagi mcm biasa..alhamdulillah masih diberikan rezeki..jom layan dulu enjoyyy geng 😁✌️ Sebarang pertanyaan 🤍

#EP357 Kami Mengelau Lagi - bakar haruan waktu petang

37867
1710
239
00:30:01
30.10.2021

assalamualaikum ok geng jum kita p menegelau pulak kalini..alhamdulillah ada la jgk manis2.. jum layan enjoyyy geng 😁✌️ sebarang pertanyaan 🤍

#EP510 Mercun Plug - nostalgia mainan budak dulu-dulu

15183
858
95
00:22:27
09.04.2022

assalamualaikum orait geng kalini kami skali lg nk main permainan budak dulu2 yg famous sekitar tahun 80' 90' iaitu mercun plug..jum layan dulu enjoyyy geng 😁✌️

#EP503 Kurita! Merah! Sembilang! - trip santai bawah jambatan sebelum puasa

39135
1464
112
00:27:45
02.04.2022

assalamualaikum orait geng kalini kami skali lagi p mengai kat bawah jambatan pertama pulau pinang..alhamdulillah masih diberikan rezeki..jum layan dulu enjoyyy geng 😁✌️

#EP611 Haruan Menyorok Bawah Kangkung - casting Haruan/gabus/snakehead

19971
904
43
00:20:00
26.07.2022

assalamualaikum orait geng skali lagi kami p mengelau bulan dan haruan..inilah aktiviti kami dikala petang hari..bukan senang nk senang geng..apa2 pun jom layan dulu enjoyyy geng 😁✌️ Sebarang pertanyaan 🤍

#EP568 Gasak Pelbagai Jenis Ikan - mancing ikan di Pulau Sayak

18636
995
131
00:25:42
06.06.2022

assalamualaikum ok geng skali lagi trip santai ke Pulau Sayak..mcm biasa kita sekadar syok2 tak target ikan apa2 pun apa yg dpt itulah rezekinya..jom layan dulu enjoyyy geng 😁✌️ Sebarang pertanyaan 🤍

#EP563 Mancing Catfish tapi Bukan Keli - angkat pukat dan mancing ikan

16610
948
155
00:24:26
01.06.2022

assalamualaikum dan selamat sejahtera orait geng video kalini sambungan dari episod sebelumnya..kalini p angkat pukat yg dh aku tggai kemarin..dan aku sambung sedikit dgn mancing ikan lah..nak tau aku dpt ikan apa jom layan dulu.. enjoyyy geng 😁✌️ Sebarang pertanyaan 🤍

#EP616 Salah Target la Pulak! - tahan bubu belut

12093
772
60
00:19:00
01.08.2022

assalamualaikum ok geng kalini kita membubu belut lagi..kita try umpan tilapia bakar di spot baru..jom layan dulu enjoyyy geng 😁✌️

#EP483 Buang Berangas/Teritip yang Melekat Bawah Bot

15341
851
53
00:20:11
11.03.2022

assalamualaikum orait geng kalini kita nk beraktiviti di tepi laut lagi ..tapi tujuan kami bukanlah nk tgkap ikan atau hidupan laut lain..tujuan utama kami nk p tolong cuci berangas atau teritip yg menampal dibawah bot abag iman..jum layan dulu enjoyyy geng 😁✌️

#EP619 Menjala Siput Pait dan Ikan waktu Pagi

11675
758
50
00:21:34
04.08.2022

assalamualaikum orait geng episod kalini kita akan p cari siput pait pulak..kita akan menggunakan teknik menjala..nk tengok? jom layan sampai habis enjoyyy geng 😁✌️ Sebarang pertanyaan 🤍

#EP102 Menggagau Ikan - lubuk ikan musim kemarau

97306
3265
475
00:24:16
25.02.2021

assalamualaikum ok geng harini video gagau lagi lah..kami terjumpa satu spot yg dh nk kering..apalagi bertukar jadi memerang la semua..alhamdulillah hasil dia sgt memuaskan..jum layannn enjoyyy geng 😁✌️

#EP605 Pagi Lampam Petang Tilapia - tahan pukat di tali air

13163
861
162
00:22:19
18.07.2022

assalamualaikum orait geng kalini kita nak p memukat ikan lagi..try satu spot lama dulu..jom layan dulu enjoyyy geng 😁✌️ Sebarang pertanyaan 🤍

#EP589 Petang yang Damai Untuk Memancing Ikan Puyu

15568
797
46
00:14:29
30.06.2022

assalamualaikum orait geng video kalini kami nk p mengai ikan puyu pulak..kami guna umpan isi udang dan byk spot yg kami try disebabkan ikan kurang galak memakan umpan..apa2 pun kita layan dulu enjoyyy geng 😁✌️

#EP468 Cari Ikan Laga Kampung dan Mancing Ikan Puyu

52803
1653
81
00:25:46
22.02.2022

assalamualaikum orait kalini kami nk p cari ikan semilai atau ikan laga kampung ..tapi memandangkan musim kemarau baru saja habis jadi ikan masih kurang lah..kami pun sambung dgn aktiviti mengai ikan puyu pulak..jum layan dulu enjoyyy geng 😁✌️

#EP625 Casting Haruan Bendang Lagi

10916
722
52
00:18:30
10.08.2022

assalamualaikum orait geng kalini kita nk p mengelau lagi..mcm biasa port bendang menjadi target kita..jom layan dulu enjoyyy geng 😁✌️

#EP516 Kompilasi Video Rahsia 4 dalam 1 - tak semua yang kita rancang menjadi

22173
1080
115
00:35:16
15.04.2022

assalamualaikum orait geng video kalini special sikit ya.. kalini aku paparkan kompilasi atau gabungan dari 4 video yang berbeza sbbnya video2 ni semua tak habis aku buat..😂 disebabkan dlm video ni byk moment2 yg aku rasa sayang nk buang jadi aku compile kan skali dlm satu video..apa2 pun hmpa layan dulu lah... enjoyyy geng 😁✌️

Назад
Что ищут прямо сейчас на
amirul alif channel fmfmoldova aquarium shop malappuram ica långfilm graves de la voz beginner osu mapping Archeage Unchained Launch supoyev yeni kanal Secularism ian kuyper Big carp in margin handmade envelope الإعجاز العلمي ساخر RAW Review philippines m3 VL galaxi disco polo Redmi Unboxing vlaunch